fbpx

Imagine de Sine – Teatru și Art Therapy

INFORMAȚII CHEIE

 • Durata Atelierului: 3 săptămâni
 • Vârsta minimă / maximă:
 • Solicitanți: 0
 • Se poate plăti per modul ?: Nu
 • Locația: Continuu Studio
 • Frecvența: Română
 • Număr de module: 0
 • Vizualizări: 330
 • Prerechizite: Nu
 • Activitate de tip: Recreare
 • Număr de locuri: 14
 • Data de Start: 12/04/2017

Prezentarea Atelierului

Winter Warm-up School for personal development – pentru oameni care își doresc o schimbare în viața lor!

Imagine de Sine: Teatru și Art Therapy este un workshop despre reîmprospătare, reîncărcare & reinventare, pentru persoanele care își doresc o schimbare în viaţa lor.

Imagine de Sine – Teatru și Art Therapy este formată din trei ateliere şi combină arta teatrală cu psihoterapia integrativă.

Arta teatrală este o formă de colaborare, care foloseşte personaje, care joacă în direct un eveniment real sau imaginar. Teatrul poate avea un efect de catharsis, deoarece se exteriorizează sentimentele care nu sunt permise de societate.

Psihoterapia integrativă oferă o viziune nouă, plecând de la conceptul corp-minte-suflet. Prin abordarea integrativă se obţine o înţelegere unitară a fiinţei umane, păstrând viziunea întregului şi respectând unicitatea persoanei.

Alegerea susținerii acestor ateliere de artă teatrală împreună cu un psihoterapeut face ca acest proces să fie mai valoros și mai profund asupra studiului individual psihologic și ne referim aici la scoaterea în evidență a rădăcinilor pattern-urilor.

BENEFICII: 

● îmbunătăţirea calităţii vieţii pe toate planurile: profesional, în relaţia de cuplu şi în societate;
● eliberarea de măşti şi conştientizarea rolurilor din triunghiul dramatic (salvator, persecutor, victima) în viaţa de zi cu zi;
● învăţarea şi oferirea unui feedback constructiv pe model comportamental (gând – emoţie – gest – acţiune);
● transformarea vulnerabilităţilor în puncte forte;
● transformarea gândurilor negative în gânduri constructive;
● descoperirea valorilor şi principiilor de viaţă sănătoase;
● explorarea limitelor și capacităților corporale, mentale și emoționale prin tehnici care au menirea sa scoată din zona de confort persoana;

Ne vom relaxa, ne vom distra, vom râde și ne vom conecta la noi înșine prin tehnici și metode precum: imagerie ghidată, jocuri de grup și desen. Astfel, începe procesul de autocunoaștere.

Cu aceste elemente, persoana își îmbunătățește starea emoțională, își crește eficiența personală, își poate demara următorul pas în viață, își poate corecta cursul vieții mai conștient, poate sa facă o schimbare vocațională sau poate să își creeze o viață satisfăcătoare și plină de succes.

Atenție! Acest proces uneori poate să fie mai puțin comod și chiar dureros. Însă, la sfârșit, persoana este mai integrată cu sine și mai autentică. Nimănui nu îi place câteodată să descopere lucruri neplăcute despre propria persoană și apoi să fie dispus să le accepte.

CUI SE ADRESEAZĂ:

● persoanelor cu vârste începând de la 18 + care:
○ îşi doresc o schimbare în viaţă;
○ doresc să lucreze la dezvoltarea flexibilităţii mentale şi emoţionale;
○ au dorinţa/bunăvoinţa de a întreprinde acţiuni pentru a îmbunătăți starea emoţională.

SECRET SANTA, dar nu cum vă imaginați…fiecare va pleca acasă cu cele mai valoroase lucruri (calități, principii de viață sănătoase, valori personale, puncte forte). Credem că un astfel de cadou cântărește uneori mai mult decât 1000 de daruri materiale. ?
Vom avea timp de 30 minute la sfârșitul atelierelor un spațiu mental creativ surpriză pentru fiecare participant în parte.

AFTER PARTY – Drink, food & fun la cel mai apropiat local chic.

ÎNSCRIERI: 

Locurile sunt limitate și se rezervă în ordinea înscrierilor.
Acestea se fac prin formular: https://goo.gl/forms/2PBn6iKG9aRa0EtP2
sau la e-mail inscrieri@continuu.ro
sau telefon 0731.223.675
și presupun achitarea unui avans de 50%.

Locație: Continuu – Studio pentru Dezvoltare prin Artă, str. Alexandru D. Xenopol, nr. 19 (în zona intrării în parcul Grădina Icoanei)
Data: În fiecare luni, între 4 și 18 decembrie
Preț: 390 ron
Ora: 19.00 – 21.30

Traineri

 • Ofer noi oportunități și viziuni de a gândi și las în urmă energia de creștere. Stârnesc curiozitatea de a trece dincolo de zid.

 • Smaranda este creatoarea studioului pentru dezvoltare prin artă Continuu, actriță experimentată, formator și cercetător în teatru aplicat.