fbpx

Clubul de Teatru pentru Adolescenți

INFORMAȚII CHEIE

 • Durata Atelierului: 12 ședințe
 • Vârsta minimă / maximă:
 • Solicitanți: 0
 • Se poate plăti per modul ?: Nu
 • Locația: Continuu
 • Frecvența: săptămânal
 • Număr de module: 0
 • Vizualizări: 187
 • Prerechizite: Nu
 • Activitate de tip: Explorare
 • Număr de locuri: 14
 • Data de Start: 09/17/2018

Prezentarea Atelierului

DE CE TEATRU?
De ce să vii la un club de teatru?
Pentru că e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine o dată pe săptămnă, două ore.
Ai între 13 și 19 ani și o mulțime de întrebări despre tine și viață.
Ne propunem să formăm un grup de tineri adolescenți cu tupeu/îndrăzneală/putere. Inclusiv în greșeală.
Să-ți asumi cine ești, descoperind cine ești și dându-ți seama că nu există un singur răspuns la o întrebare filosofică care ne macină. Întrebarea asta e cu noi și când ne bem cafeaua și când ieșim de la ore și când va fi să alegem facultatea sau partenera/partenerul de viață.
 
SPUNE-MI MAI MULT!
Inconștientul este cel care vrea să repete și să refacă același drum pe care îl cunoaște atât de bine. Pe care l-a învățat în copilărie. Este treaba conștientului să depășească limitele inconștientului, dar asta nu se poate face decât prin obiectivizare.
Noi suntem aici ca să observăm mecanismele pe care le avem și ca să vă ajutăm să (vă) priviți și dinafară și dinăuntru.
Distrându-vă. Pentru că n-are niciun sens să ne luăm prea tare în serios sau să credem că suntem centrul Universului.
Suntem aici să vă învățăm să respirați, să vorbiți, să vă bucurați, să înțelegeți ce înseamnă adevărul și să fiți sinceri, să fiți prezenți, să vă culturalizați, să vă întrebați, să aveți curaj, să fiți generoși, să vă puneți puneți la îndoială, să aveți încredere, să vă dezvoltați intuiția, să greșiți.
 
CE BENEFICII AM?
Ceea ce poate face teatrul este să te facă conștient de poziționarea ta în lume și în tine.
Încercăm să descoperim cum să deveniți viitori adulți funcționali într-o lume care nu funcționează, dar pe care fiecare are capacitatea de a o influența în micro-universul în care există.
Sunteți individualități care fac parte dintr-o generație. În momentul în care înveți să funcționezi, întelegi și bucuria aparteneței la un grup. Libertatea pe care ți-o dă grupul și forța creatoare a întâlnirii și constuirii împreună cu alții. Nu suntem singuri.
Încercăm să vă dezvoltăm capacitatea de a soluționa probleme și situații în inconfort.
 
STRUCTURA:
Cursurile vor fi structurate pornind de la exerciții teatrale care vor fi făcute pe tot parcursul întâlnirilor și care din când în când vor fi presărate cu câte ceva de bucurat și prietenii și familia.
Pentru că procesul de învățare se concretizează în momentul în care suntem capabili să ne asumăm ce am dobândit în fața lumii.
Fără falsă modestie.
Suntem și actrițe talentate și oameni generoși.
Vrem să învățăm de la voi, pentru că orice relație și întâlnire este bilaterală.
 
CÂND?
Cursul se desfășoară pe parcursul a 12 ședințe, în fiecare luni, începând cu 17 septembrie până pe 17 decembrie, între 19:00 și 21:00 – cu pauze în perioada vacanțelor și a sărbătorilor religioase, cu spectacol în ultima ședință.
(ne rezervăm dreptul de a amâna, în cazuri excepționale, începerea cursului, cu maximum 3 săptămâni, pentru a putea asigura un grad optim de ocupare a locurilor și astfel o grupă cât mai completă și eficientă)
 
UNDE?
Spațiul nostru se află în str. Alexandru D. Xenopol nr. 19, etajul 1, în zona Grădina Icoanei, intrarea dinspre str. Polonă, la 5 minute de mers pe jos de la metrou Piața Romană.
 
CÂT COSTĂ?
Prețul pentru un întreg modul este de 900 lei (12 ședințe x 75 lei/ședință). Dacă însă achiți integral până la prima ședință de curs îți oferim o reducere Early Bird de 15% – prețul devine astfel de 765 lei! 🙂
Alternativ poți să achiți în 2 sau rate egale. Plata se poate face prin transfer bancar sau în numerar, la sediul nostru.
Încurajăm cu tărie prezența la fiecare oră de curs. În cazul plății anticipate vă oferim însă posibilitatea de a ne spune de la început cel mult două date la care știți sigur că nu ajungeți – acestea se vor scădea din prețul total, iar reducerea va deveni de 10%.
 
EXCELENT! CUM MĂ ÎNSCRIU?
Pentru înscrieri vă rugăm să completați următorul formular:
Sau ne puteți contacta prin e-mail la inscrieri@continuu.ro sau la numărul de telefon 0731 223 675.
Număr maxim de participanți: 14.